شنیده شدن صدای چندین انفجار از محل آتش سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس + فیلم عملیات انتقال ۵ نفر از مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به تهران (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از بیمارستان ترخیص شدند شکارچیان غیرقانونی، محیط‌بان پارک ملی گلستان را به شهادت رساندند + جزئیات و عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل مرد جوان با ضربات چاقو در کیانشهر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف سه خودرو در قوچان خراسان رضوی با ۶ مصدوم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۶ مفقودی در انفجار بندر شهید رجایی عوارض و نشانه‌های زایمان زودرس این را برای شما مشهدی‌ها می‌نویسم دستور رسیدگی فوری به مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی جزئیات تازه از افزایش قربانیان و مجروحان انفجار بندر شهید رجایی | ۱۴ کشته و ۶ مفقود و ۱۰۸۶ مجروح (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس جمعیت هلال احمر: ۵ فروند بالگرد هلال‌احمر به بندرعباس اعزام شد دادستان کل کشور نسبت‌به انتشار اخبار کذب از حادثه بندر شهید رجایی هشدار داد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تندخویی و تندمزاجی نابود کننده پیوندهای خانوادگی و اجتماعی | سم مهلک یک رابطه وزیر بهداشت دستور رسیدگی فوری به مصدومان بندر شهید رجایی را صادر کرد بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است
سرخط خبرها

استخدام‌ معلمان از مسیر دانشگاه فرهنگیان | آموزش‌وپرورش ۲۲۰ هزار معلم کمبود دارد

  • کد خبر: ۸۲۵۰۱
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹
استخدام‌ معلمان از مسیر دانشگاه فرهنگیان | آموزش‌وپرورش ۲۲۰ هزار معلم کمبود دارد
عضو کمیسیون آموزش مجلس: آموزش و پرورش در آغاز سال تحصیلی جدید، ۲۲۰ هزار معلم و ۵۰ هزار کادر اداری کمبود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی،  اظهار داشت: برخی تجمعات مقابل وزارت آموزش و پرورش مربوط به رتبه‌بندی معلمان بوده و یا برخی از آن‌ها تقاضای تعیین تکلیف و ساماندهی خود در وزارت آموزش و پرورش هستند.

وی با بیان اینکه در طول سالیان گذشته به مطالبات تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های آموزش و پرورش به بهانه فقدان بودجه و اعتبار بی‌توجهی شده است، تأکید کرد: استخدام‌ها در وزارت آموزش و پرورش نباید زیاد باشد چرا که می‌تواند ضربه‌های زیادی را به نظام آموزشی کشور وارد کند لذا بایستی به گزینش معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی بازگردیم و بر همین اساس می‌توانیم از طریق کنکور‌های سالیانه که حتی می‌توانیم سالی دو بار آن را برگزار کنیم نیرو‌های انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش را جذب کنیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افت کیفی معلمان بیان داشت: نبایستی برای استخدام در آموزش و پرورش اقدامات عجولانه صورت گیرد و با اینکه احترام زیادی برای شأن فرهنگیان قائلیم، اما آن دسته از معلمانی که از طریق دانش‌سرا‌ها و دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان جذب آموزش و پرورش شده‌اند افراد بسیار باسواد و دوره دیده‌ای هستند.

فلاحی خاطرنشان کرد: مشکل اساسی مربوط به عدم ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش به کمبود بودجه بازمی‌گردد. این در حالی ا ست که آموزش و پرورش ۲۲۰ هزار معلم و ۵۰ هزار کادر اداری کمبود دارد. این در حالی است که دانشگاه پیام‌نور ۳۵۰۰ نیروی اداری مازاد دارد که کمبود‌های آموزش و پرورش از این طریق می‌تواند جبران شود.  به شرطی که عزم این انتقال وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه درد اصلی وزارت آموزش و پرورش کمبود پول است، گفت: اجرای رتبه‌بندی معلمان به کمبود منابع بودجه به تأخیر افتاده است در حالی که دولت فقط ۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح اعتبار در نظر گرفته است، اما اجرای کامل رتبه‌بندی ۳۰ هزار میلیارد تومان پول می‌خواهد. البته امیدوارم که یک وزیر جامع که مسلط به امورات آموزشی، پرورشی و اقتصادی باشد بتواند ضمن پیاده‌سازی نظام تحول مشکلات این وزارتخانه را حل و فصل کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->